FreeWEBcomic: Sawang Komik Indie Malaysia

Sebuah blog tentang perjuangan Pakatan Webkomik yang cuba untuk menguasai Kerajaan Komik

.

.

.

Alien comel

Yipie, akhirnya berjaya dpt kebenaran dari Cik Faarihin untuk memaparkan lukisan Alien comel nye kat blog nie. Lukisan yang simple tapi bleh buat tersenyum. Kenape ntah…? Sebab cute kot. Lukisan & pelukisnye cute, huhuhu.

SILA KLIK GAMBAR DI BAWAH UNTUK MEMBACA

coveralienfariihin


Dapatkan lagi lukisan2 cute dan tulisan2 menarik dari cik Faarihin ni di blog beliau. Saye peminat setia beliau sejak dulu lagi. [Cik Faarihin]

Categories: Komik
Salam.. ish..ish.. ish.. siapa punya lukisan cam bebudak tadika aje ni.. tak kiut pun.. rejek..rejek..rejek.. hahaha..

adoiyai.. incek meo ni.. uat saya bertambah segan aje.. lukisan org lain sumenya hebat2.. Lukisan saya cam kekanak aje..

Ape2 pun terima kasih la sudi tepek kat sini.. (^__^)
p/s: peminat setia blog incek meo juga.. hehehe..
22 November 09 at 16:00
nampak simple….tapi memang cute…

ixora suka…suka….

nk terjah blog cik faarihin tu la…
22 November 09 at 16:10
lukisan tersendirikn…. besh2… :)
22 November 09 at 16:14
ha’a… kiut sangat!! hihi~ soooka..
22 November 09 at 16:26
comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
22 November 09 at 16:28
huhuhuhu… comelkan….:)
22 November 09 at 17:11
mmg cute la alien tu..
jgn meo yg jd alien lak..hehe
22 November 09 at 17:22
@lionteen
xde… jd polis angkasa gaban je
22 November 09 at 17:52
en meor nih puji ada makna ke? ahaksss… saje komen ala-ala spekulasi. :P
22 November 09 at 21:34
comel comel.. adik kita ni memang berbakat :)
22 November 09 at 21:58
salam meo,
mcm penah kulihat..tp dimana ye… ini kartun yg comel itu..huhu
23 November 09 at 09:43
@mizzAmy
no komen… he2… :p

@iza~de~bintang – pinjam kartun adik kak iza ye… lupe nk minta izin…he2

@eiza
di mana yah? huhuhuhu
23 November 09 at 17:35
kalaulah macam ni rupa alien
aku tak kisah kalau diorang nak tawan bumi
24 November 09 at 09:41
@Zil-el-Saif (The Encik Saif)
hehehe.. bru cool… :)
26 November 09 at 00:18
fuyyo.. ke sini alien cik faarihin terbang..
hoho..

ptut la kat blog dia x de.. keke

i like~ keke
30 November 09 at 10:06
If you would like to increase your knowledge just keep visiting this web page and be updated with the hottest information posted here.
13 December 13 at 23:52

.

.

.

.

.

.

.

Sejak 9-Okt-2009

.