Jemaah Islamiyah (JI) dan Zionist Yahudi Israel

Posted by
7


Jemaah Islamiyah (JI) atau Jemaah Islamiah ialah kumpulan militan pelampau agama yang aktif di beberapa buah negara di Asia Tenggara. Menurut media massa, matlamat penubuhan itu adalah untuk menubuhkan Negara Pan-Islam di Asia Tenggara. Jemaah Islamiyah (dalam bahasa Arab ‘Organisasi Islam’) telah merancang beberapa siri keganasan ke atas kepentingan Amerika Syarikat (sekutu kuat Israel) di Indonesia, Singapore dan Filipina. Serangan JI yang  telah mengegarkan dunia adalah di Bali pada tahun 2002 dan kemudiannya sekali lagi di Bali pada 2005. Peristiwa tersebut telah mengorbankan  ramai nyawa orang awam yang amat bertentangan dengan ajaran agama Islam. Justeru telah memburukkan imej agama. Majoriti pemimpin Islam dunia telah mengutuk serangan yang tidak beretika itu.

.

Dunia hairan kenapa munculnya kumpulan-kumpulan militan pelampau agama sebegini?

Apakah puncanya?

Kenapa kumpulan sebegini semakin banyak?

.

.

Jawapannya ialah

KEZALIMAN

Zionist Yahudi Israel!!!

.

Zionist telah menjadi nanah dan kurap menyebabkan keganasan tersebar luas di seluruh dunia. Zionist adalah segala kuman, bakteria dan virus kepada keganasan global. Jika tiada kezaliman Zionist ini, kumpulan Militan pelampau agama seperti Jemaah Islamiyah mungkin tidak akan muncul. Dunia akan aman damai. Zionist yahudi Israel (disokong kuat oleh Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya) adalah pengganas sebenar!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Its now or never

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed under: Graphic, Kartun | Tags: , , Jemaah Islamiyah, , , | June 24th, 2010

7 Responses

  • iza~de~bintang | June 24th, 2010 @ 12:40 am

    Itu wajah meo dalam pakaian ninja yer huhu

  • yanamib | June 24th, 2010 @ 9:35 am

    yup israel is the REAL terrorist! banyak nau propaganda dorang buat…hehh~

  • ecah | June 24th, 2010 @ 7:52 pm

    cam taley sangat2 tgk gambar² orang yg menderita kat gaza.. meremang.. rase cam sedey gile.. lagi tgk pic yg dorang gune senjata yg diharamkan oleh pbb, taley gune utk mane2 perang sekalipun, white phosphorus.. try la google..

  • meo188 | June 24th, 2010 @ 8:03 pm

    @iza~de~bintang
    uiks… hahahaha

    @yanamib
    ombak jahat!!!

    @ecah
    erm… yeke?

  • Faarihin | June 25th, 2010 @ 6:42 pm

    salam.. memang cam incek meo..

  • meo188 | June 25th, 2010 @ 7:57 pm

    @Faarihin
    uiks mane adelah.. huhuhu

  • ecah | July 1st, 2010 @ 10:04 am

    iyeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>