FreeWEBcomic: Sawang Komik Indie Malaysia

Sebuah blog tentang perjuangan Pakatan Webkomik yang cuba untuk menguasai Kerajaan Komik

.

.

.

OneManga: Baca manga percuma secara online

Manga merupakan perkataan Jepun bermaksud ‘komik’. Manga telah menjadi satu genre komik & kartun yang kuat secara global sejak saye kecik lagi. Masa dulu, saye duk kumpul duit nak beli manga2 yang telah diterjemahkan dalam bahasa melayu. Kini, dalam era limpahan teknologi maklumat ni, manga kini boleh dibaca secara ‘FREE‘.

Salah satu website yang mesra pengguna adalah OneManga. Di sini, korang boleh baca manga2 terkenal seperti Naruto, One Piece, Bleach, Doraemon, Dragon Ball, Shin Chan dan sebagainya. Membaca komik bertambah mudah dengan komik online.

.

Onemanga.com: FREE MANGA ONLINE

.

Selain itu, korang leh juga try layan website2 manga lain nie.

 - MangaShare.com
- AnyManga.com
- MangaVolume.com
- MangaFox.com

Categories: Artikel
wah awak suka baca manga. Anak2 saya pun suka terutama Doraemon. Nanti nak suruh mereka check website tu.

thanks.
13 July 10 at 00:29
saya salah seorang pembaca manga online. menarik.

p/s lebih-lebih lagi bleach dan naruto. Hik…
13 July 10 at 08:25
den xminat plak manga
hehehe
13 July 10 at 10:54
@Yunus Badawi
ok YB bro!!! yeah… tq melawat blog nie

@yek
yeah.. leh lah layan :D

@hans
harap2 minat komik2 kat cini… huhuhuhu
13 July 10 at 20:20
fifi
best nya…fifi pun munx ska baca manga..nnt fi take a look..hehek~
29 September 10 at 00:13
lin
cmne nk join manga nie?
4 September 11 at 23:04
apex
wei x der ke one piece di alih bhasa melayu,pon video yg ble download free dlm bhasa malysia bru syiok..
12 November 11 at 03:00
aikawa saki
more better if you add more about love story..hehe..please ^^
4 March 12 at 17:29
secret
memang berguna website-website tu.
tapi saya nak dalam bahasa melayu .
awak tahu website mana?
12 November 12 at 22:25

.

.

.

.

.

.

.

Sejak 9-Okt-2009

.