FreeWEBcomic: Sawang Komik Indie Malaysia

Sebuah blog tentang perjuangan Pakatan Webkomik yang cuba untuk menguasai Kerajaan Komik

.

.

.

Wawa Inn: Hotel paling teruk di Bandar Muadzam Shah

 Mat Rempit -ihsan bro Afanil

Lukisan ini tiada kena mengena dengan isi entri.

 

 

2 bulan yang lepas, Samdol telah buat tempahan bilik di sebuah hotel di Muadzam Shah, Pahang. Hotel tesebut bernama Wawa Inn. Samdol akan kerja di sana pada Ahad 9 Oktober ini.

Samdol : …jadi saya nak bilik untuk 2 orang tambah 1 extra bed pada 8 Oktober nie. 

Wawa Inn: …ok boleh encik. Bulan Oktober memang takde masalah…

2 bulan selepas itu…

Lagi 4 hari sebelum 8 Oktober, tiba2 Wawa Inn menghubungi samdol memberitahu bahawa tempahan bilik samdol telah dibatalkan kerana nak bagi skuad bola nak menginap di situ.

Wawa Inn: Salam encik Samdol, bilik yang encik booking boss saya dah cancelkan sbb nak bagi Skuad bola tinggal di sini. 

Samdol: Haah? Macamana pula macam tue?!! Kan saya dah booking dulu. Habis macamana. Bagi tau lambat pula tue. Habis macamana??!!!

Wawa Inn: Minta maaf encik. Encik boleh cuba tanya hotel X. 

Samdol: Apa pula nie. Teruk betullah. Macamana saya nak buat nie, saya ade keje di sana??!!!

Wawa Inn: Bertenang encik, saya cuba contactkan encik Hotel X. Di sini cuma ada Hotel Wawa Inn dan Hotel X je. Kalau takde encik kena duduk di Segamat, 45 minit je dari sini.

Samdol: Aaaahhh, tak payahlah. Biar saya cari sendiri. Servis awak tak diperlukan. Bye!!!

 

 

 

Categories: Meooo
Nor Aida
erm..boleh encikmeor share ngn saya tak kat mana anda stay while kat muazam tuh??…
acctually saya nak ke sana end of nov for registering my niece @poly muazam….
can email me..
tq…
12 October 11 at 15:48
RSD hotel: 09 4523254
12 October 11 at 21:27
mangsa hotel wawa inn
wawa inn banyak nyamuk.
9 April 12 at 14:25
Mastura binti Ali
ha… kalau nk gi muadzam shah tu, saya ada homestay di sana. sebuah banglo di taman perumahan_punya 4 bilik, 1 bilik solat, ruang tamu, makan dan ruang santai untuk family yang luas, dapur, 2 bilik air, freezer, washing machine, tv-astro. berminat sila hubungi mastura_019-7268727 atau hj.jamaludin 019-9519313. sila booking awal kerana homestay ini sentiasa dipenuhi. terimakasih….
2 July 12 at 11:33
ibrahim salleh
hi,

cuti sekolah lepas kami tinggal di sini.

Layanan amat tidak memuaskan. Pekerja sombong. Banyak nyamuk. Tandas berkulat.
7 January 13 at 15:29
eeerrrrr
sy sarankan pada sesiapa nak dtg ke muadzam shah phg, boleh menginap d homestay….
lagi selesa, tiada gangguan guess lain kereta pun dekat depan mata.
di muadzam shah bnyk homestay……..antaranya di kawasan perumahan DESA SEMARAK dan DESA BIDARA.
18 January 13 at 22:39
anonymous
invory inn @poli muadzam ade !!
26 January 13 at 20:14
dayahabi
boleh tinggal kat tong villion hotel…hotel terbesar di muadzam…
14 November 13 at 16:24

.

.

.

.

.

.

.

Sejak 9-Okt-2009

.